Okulumuz Hakkında Bilgi

Okulumuzda karma eğitim modeli vardır. Diploma ortalamasına göre başvuran öğrenciler arasında kontenjan dahilinde sıralama yapılarak en yüksek puanlı öğrenciler kabul edilir. 12. sınıfa geçen öğrencilerimiz Birecik Devlet Hastanesinde staj görmektedirler. Taşımalı eğitimden faydalanamayan öğrencilerimiz Hacı Nihat Sözmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi yurtlarında kalmaktadırlar. Okulumuzda hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyeni alanları vardır. Öğrencilerimiz 10. Sınıftan itibaren bu alanlarda eğitim görürler. Teorik eğitimin yanında uygulamalı eğitim verilmektedir. Okulumuzun resmi adı Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesidir. Yaygın olarak sağlık meslek lisesi ismi kullanılmaktadır.

07.07.2022 728

Tercih konusunda bilgi almak isterseniz aşağıdaki numaradan bizlere ulaşabilirsiniz:

Adres:
MEYDAN MAH. H.OKTAY ÇULCUOĞLU CAD. FIRAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 12/1 BİRECİK / ŞANLIURFA